Låga räntor på smålån: det kan göra ditt liv behagligt


Varje person lånar pengar på kredit. Ett lån på ditt namn markerar dina framsteg. Det visar också din aptit mot ett lyxigt liv. Tack vare långivarna är det inte svårt att låna pengar för en ny bil.

Även om det som stör folk är de räntor som långivarna tar ut. Det är omvänd proportionellt mot ditt kreditbetyg. Det betyder ju högre din kreditpoäng är ju lägre kommer räntan på bil lånet.

Vilka är fördelarna med att få låg ränta på billån?

Låt oss förstå hur låga räntor på bil lån kan lämna dig spänningsfri och göra ditt liv behagligt.

· Du kan köpa dyra bilar

Du kan köpa dyra och lyxiga bilar utan oro. Anledningen är enkel. När du får låga räntor behöver du inte klara av en stor utbetalning för att minimera lånebeloppet. Du kan lära dig hur du tar ett smslån utan ränta på nästa sida.

Så, du behöver inte oroa dig för att spara upp för mycket pengar för förskottsbetalningen. Bara betala ett nominellt belopp och få ett billån för resterande belopp.

· Du kommer inte sluta betala mer pengar

Låt oss ta ett exempel för att enkelt förstå

För ett lån på $ 10.000, med en räntesats på 15% i 10 år, betalar du ett totalt belopp på $ 19.360.19. Det betyder att du betalar mer än 9000 dollar i form av ränta. Om räntorna sänks till 6% kommer det totala beloppet att komma ner till $ 13,322.46.

Det är enkelt att förstå hur den totala betalningsbeloppet skiljer sig från en enkel ändring av räntorna. Följaktligen bli en trovärdig och punktlig kredit låntagare. I gengäld kommer du att kunna njuta av låga priser på ditt nästa lån.

· Långivare kommer att lita på dig

Varje företag värdesätter en äkta kund. Om du gör betalningar regelbundet kommer du aldrig att möta några svårigheter att få ett billån. Långivare kommer att hålla kontakten med dig och ge dig speciella rabatter samt kontantförmåner för att köpa en bil.

Din punktlighet kommer att tjäna dig för respekt och förtroende för långivare. De kommer att förstå din situation och ge dig andra fördelar som avslappnade utlåningsvillkor, högre LTV-förhållande etc.

· Du kan ansöka om flera lån

Det bästa med låg ränta är att du kan ansöka om flera  billån utan problem. När du känner för att köpa en ny bil till din familjemedlem har du inga problem med att få godkännande från en långivare. Du kommer också att kunna göra inköpet till överkomliga priser.

Ingen gillar att låna mindre pengar och betala mer i form av räntebelopp. Så din prioritet bör vara att sänka räntorna. Och här är hur du kan uppnå ditt mål:

1) Håll alltid koll på din kredit värdering - Det är en viktig åtgärd för långivare som gör det möjligt för dem att bedöma din trovärdighet.

2) Förmedla din uppriktighet - Var säker när du möter långivarna. Försök också förmedla din uppriktighet genom att förklara din plan att göra regelbundna betalningar.

3) Aldrig missa betalningar - Att göra betalningar i tid är nyckeln till att bli en bra kredit låntagare.

4) Var på farten - Ditt kreditbeteende bestämmer din tillväxt. Så, ansöka om flera lån, gör betalningar regelbundet och låt ditt bankkonto inte vara ledigt.

5) Har du ett lågt FICO-poäng? -Du bör börja med att ansöka om ett billån av mindre belopp. Återbetala det i tid, bygga din trovärdighet och försörja din kredit värdering noggrant. Gör betalningar regelbundet och förbättra dina kreditbetyg. I gengäld kan du njuta av låga räntor på ditt nästa billån.

Med tanke på räntorna är det en mycket viktig aspekt av bilköpsprocessen. Kom ihåg att låga räntor på billån kan göra ditt liv behagligt. Så sträva efter att övertyga långivaren och se till att han ger dig en bättre affär.

Kommentarer